Ruokaväärennökset: Kun oliiviöljy menetti neitsyytensä
Italialaisia ruokatuotteita ja oliiviöljyä viedään ympäri maailmaa. Niiden laatua arvostetaan. Ruokaväärennökset ovat kuitenkin yhä yleisempiä ja etenkin oliiviöljyä väärennetään suurissa määrin. Terveellisestä ja maukkaasta ruoka-aineesta tulee huonolaatuista ja pahimmillaan terveydelle haitallista. Mistä ruokaväärennökset ovat saaneet alkunsa? Miksi niitä on niin vaikea pitää kurissa? Luennon aikana opimme tunnistamaan hyvälaatuisen oliiviöljyn ja saamme ohjeet sen oikeaoppiseen säilyttämiseen. Aihe Ruokaväärennökset: Kun oliiviöljy menetti Aika perjantai 1.12. klo 17.00 - n. 18.20 Paikka Kansalaisopiston kerhohuone (1. krs),
|
|